Vurderinger fra tidligere deltakere | 
Kurs i FNs Bærekraftsmål

johanne.jfif

Johanne Mikkelsen (Nor Tekstil)

Innholdsrikt og interessant kurs om FN`s Bærekraftsmål og hvordan bedriften kan knytte sine aktiviteter opp mot disse. Simen er en dyktig foredragsholder som klarer og vekke interessen til kursdeltagerne ved hjelp av spørsmål og aktive dialoger underveis.

petter_edited.jpg

Petter Andrè Holgersen (Nor Tekstil)

Når jeg opplever engasjerte kursholdere, foredragsholdere, kollega etc med ekte meninger, gode holdninger og riktige verdier.... ja, da blir jeg inspirert og motivert og resultatet er at jeg også får vanskeligheter for å holde tilbake.


Du gjorde en super prestasjon, er profesjonell og utstråler en seriøsitet Simen. Du signaliserer tydelig at du virkelig vil noe mer enn å bare presentere «slide-for-slide» i en PowerPoint. Du viser at du mener alvor og at du har tenkt nøye gjennom hvor du vil og hvordan du skal komme deg dit.


Det digger jeg!


I tillegg kommer du godt forberedt med en «spisset» presentasjon til ditt publikum, oss i NT-teamet.(med forventninger til kursets innhold/elementer og hva vi skal lære mer om, en behagelig gjennomgang, et ryddig oppsett, innslag med tilpasset «case scenario» o.l. og avslutting med «svar og tilbakeblikk på de 5elementene)


På denne måten engasjerer du publikum gjennom hele presentasjonen og du gir oss verdi samtidig som vi (jeg ihvertfall) opplever forståelse rundt teamet og hvordan vi kan «dra nytte» av dette i vårt virke, som igjen skaper enda mer engasjement 👍


Takk for at du gjorde en så bra jobb!🙌

Petter